bg en

БФБ ще представя Регионалната марка Странджа на борсата в НДК

23.02.2010

Най-голямото туристическо събитие в България, предназначено за професионалисти и широка публика, предоставя възможност за представителите на туристическата индустрия от България и други страни да осъществят нови контакти, да предложат своите програми, да сключат сделки.

БФБ ще бъде на един общ щанд с Община Царево и Дирекцията на Природен парк "Странджа". Идеята е да се представи Регионалната марка "Странджа" и сертифицираните до този момент обекти. Марката се налага в района като гарант за качество, запазена природа и добро обслужване с грижа за околната среда и за клиентите. До този момент са сертифицирани 29 места за настаняване (къщи за гости и хотели), както и една туристическа атракция. Обектите са в селата Българи, Бродилово, Бръшлян, Граматиково, в Малко Търново и в местността Ковач.

Подготвени са много информационни материали както за самата марка, така и за други туристически възможности в парк "Странджа" и в района на Община Царево.

Каним всички, които имат интерес в тази област да посетят нашия щанд 2-30 на ниво 1/2 и да научат повече за туристическото предлагане в Странджа. Ще можете да си закупите Пътеводител за Странджа, туристическа карта, определител за растенията на парка, календар за годината на биоразнообразието и други материали.

Изложението ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2010 е под егидата на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма в партньорство с БАТА, БТК, БХРА, АБТТА, Съвет по туризъм - София, НДК.

Участието на БФБ е осигурено с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез финансовия механизъм на ЕИП.